15 minuts al Cor

Cartell 15 min

15 MINUTS DIARIS DE SILENCI I MEDITACIÓ AL CENTRE DE BARCELONA. Cada dia a la parròquia de Santa Anna (Barcelona) de 14:15h a 14:30h

La necessitat d’aturar-se, de fer un break, o un pausa al migdia és una necessitat que constaten molts professionals. Aturar-se per retrobar-se amb un mateix. Per això, cal trobar un espai i un ambient adequat. Ara, un grup de cristians de Barcelona, proposen una estona de pregària diària, compatible amb les feines. I ho proposen fer a la Plaça de Catalunya, centre neuràlgic de Barcelona. Un lloc on multitud de persones hi passen, tant per la part de dalt, com per la part soterrania, ja que és un dels eixos de la xarxa de metros i ferrocarrils. A la parròquia de Santa Anna, tocant a Plaça Catalunya, un grup de cristians, de diferents institucions i procedències, proposa una estona per aturar la jornada laboral, rebaixar la tensió, i conectar-se amb el seu món interior.

La idea és trobar-se per meditar i pregar, al centre de Barcelona, convertint-se en oferint una comunitat orant, contemplativa, a l’estil d’una comunitat monàstica que prega i que la seva simple pregària és un Sagrament de la presència de Déu enmig de la ciutat, de la jornada i de la persona. Es tracta d’una iniciativa destinada a persones adultes en la fe, que volen aprofundir en el seguiment de Crist. És evident que aquest comunitat orant laica està oberta a persones que no saben exactament si són o no són creients, però que hi ha una ctitud de recerca interior tant implícita com explícita.

El format dels 15’ al COR és molt simple i repetitiu. Cada dia pregarem amb el mateix format, centrat en l’Evangeli, un estil de pregària apte per tots els estils i formes de fer en l’Església. Apte també per tots aquells que no tenen cultura religiosa ni monàstica. Les paraules de Jesús al centre de la nostra jornada laboral sabem que poden il.luminar i obrir portes interiors a la nostra vida.

Hi ha una xarxa de 25 a 30 persones, que conduiran diàriament la pregària. Cadascuna d’elles es compromet a conduir la pregària ja sigui un cop cada 15 dies o un cop al mes, amb una altra persona d’acompanyant. El compromís que pren cadascú no és una càrrega excessiva.

Amb un servei d’escolta. A més de pregar, posem al servei de joves, adults, un grup de persones disposades a escoltar tots aquells que s’acostin a Santa Anna durant aquesta estona.

Més informació a www.universitaties.cat o cedithstein@dpuniversitaria.org

 

Anuncis

2 thoughts on “15 minuts al Cor

    • Moltes Gràcies Esteve, ja hem corregit l’error i hem posat l’horari a la pàgina d’inici per facilitar la informació que només la trobaves en el cartell.

      Ja hem vist que en el teu blog linkes els 15 minuts (en el comentari ens havies retallat “5). Falicitats per la iniciativa!

      Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s